Епизода 5 – Еразмус

Сигурно сте слушнале за програмата Еразмус на Европската Комисија. Знаете дека е наменета за млади и дека е поврзана со патување и учење. Но што се е потребно за да станеш корисник на оваа програма и што се ти нуди? Во Еразмус епизодата го имаме најсоодветното лице да ни ја претстави програмата, Астрит Реџепи, координатор за програмата Еразмус при Националната Агенција за Европско образование и мобилност.

🖥️ Линкови за понатамошно читање на темата Еразмус и образование: