Епизода 02 – Екологија

На темата Екологија најмногу разговаравме за најпопуларната тема, но и најалармантниот проблем изминатите две години – загадениот воздух. Секако, како гостин го повикавме Горјан Јовановски – креаторот на платформата Мој Воздух која преку апликациајта AirCare стигна до секој од нас.

🖥️ Линкови за понатамошно читање на темата Екологија: