Епизода 01 – Трговија

Во оваа епизода на ЕУ видкасти слушнете што всушност значи ЕУ пазарот, какви се можностите на македонските компании за претставување и проширување на европскиот пазар. Дали нашата земја има што да понуди на ЕУ пазарот? На оваа тема Жаре и Сара разговараат со гостинот Димитар Ковачевски.

🖥️ Линкови за понатамошно читање на темата Трговија: