ВодителЖарко Димитриоски

Претприемач на годината 2017, одбран во Forbes 30 Under 30 Europe 2018 и автор на најгледаното ток-шоу во земјата. Работи и како креативен директор во маркетинг агенцијата 1on1agency.com