Денеска во ВидКаст

Да слушнеме нешто интересно

Пријателски муабети на занимливи теми.
Придружи ни се и слушни нешто интересно…

Водители

Жарко Димитриоски

Претприемач на годината 2017, одбран во Forbes 30 Under 30 Europe 2018 и автор на најгледаното ток-шоу во земјата. Работи и како креативен директор во маркетинг агенцијата
1on1agency.com

Сара Климоска

Една од најпознатите млади актерки кај нас. Пошироката јавност најмногу ја знае по улогата во филмот Врба на Милчо Манчевски и сериите Сенки над Балканот, 5+ фамилија и други.

Епизоди

Епизода 01 – Трговија

Во оваа епизода на ЕУ видкасти слушнете што всушност значи ЕУ пазарот, какви се можностите на македонските компании за претставување …

Епизода 02 – Екологија

На темата Екологија најмногу разговаравме за најпопуларната тема, но и најалармантниот проблем изминатите две години – загадениот воздух. Секако, како …

Епизода 03 – Мали и средни бизниси

Малите и средни бизниси креираат работни места, и се подеднакво важни колку и големите корпорации. Кои се условите за започнување …